Home • Onze Diensten • Bedrijfsinformatie • Contacts • English Directory
Quick Launch
Diverse Foto's
Info Suriname
Bestemmingen
Eilerts de Haan
Gran Rio
Kwalamasutu
Prijzen
Reisadviezen
Reisvoorwaarden
Reserveringen
Site Map

 

 

 

 

 

 

Wij brengen U naar weids gebieden die liggen:
- aan de boven-Suriname rivier, het woongebied van de Saramaccaners
- de boven- Saramacca rivier , het woongebied van de Matiwariers
- de boven loop van de Coeroenie en de Corantijn rivier, het woongebied van de Trio-Indianen (Kwamalasamoetoe).

  • U kunt bij ons de volgende arrangementen boeken:

Goed georganiseerde package met gegarandeerd vertrek.
Ons motto is: De grens van uw reis bepaald u zelf, niets moet maar veel kan.
1. Dag tours:
a. Paramaribo City Tours. Een 3 tot 4 uur durende wandeling of autorit door groot Paramaribo, de hoofdstad van Suriname.
b. De plantages langs de Commewijne rivier, met als hoogte punt een bezoek aan de plantage Fredriksdorp.
c. Dag tours naar de distrikten Saramacca en Coronie.

d. Brownsberg natuurpark gelegen in het distrikt Brokopondo op 500m boven de zeespiegel. U kunt genieten van een heerlijke koele temperatuur en de watervallen. S'nachts hoort u de brulapen brullen. Dit is een volle dagtrip met mogelijkheden tot 1 of meerdere overnachtingen.

2. Meerdaagse tours met overnachtingen naar de binnenlanden van Suriname.
a. Redidoti,aan de Suriname rivier met overnachting in simpele Indiaanse hutten met hangmat faciliteiten. en eenvoudige wc mogelijkheden, met bezoek aan blakawatra voor zwemmen en bezoek aan de oude joodse nederzetting Joden savanne.
b. Kwana eiland, een ideaal gelegen eilandje in het midden van het Brokopondo meer met door spoel sanitaire voorzieningen en slaapgelegenheid. Verder is het malaria vrij met een natuurlijke zandstrand.
c. Danpaati, een prachtig gelegen eiland voor zij die meer comfort aan hun verblijf willen toevoegen. Het eiland beschikt over 7 twee persoonshutten met uitzicht op het water en prive sanitaire voorzieningen in de hutten en nog vele andere mogelijkheden.
d. Jaw-Jaw, gelegen langs het water nabij het gelijknamig marrondorpje en stroomversnelling met zeer goede uitzicht op het water. Het gasten verblijf bestaat uit simpele bosnegerhutten voor twee en meer personen met slaapgelegenheid en gedeelde sanitaire voorzieningen.(voor minder kieskeurige mensen)
e.Te-Ie-Wei, gelegen op de heuvel nabij het vasteland van het marron dorpje Gunsi met goede uitzicht op het water. Een gasten verblijf voor twee en meer personen, slaapgelegenheid en gedeelde wc voorziening.
f. Kosindo (Kajana), gelegen op het vasteland van het marron dorp Kayana aan de boven loop van de Gran-rio. U kunt dit ook in combinatie kopen met de avontuurlijke tocht naar Sintea-Dan in het diepe zuiden van de Gran-rio waar u in een hangmat gaat slapen.
h. Tafelberg, een 7-daagse avontuurlijke tocht per vliegtuig naar het Rudi Kappel airstrip nabij het Suriname centraal natuurreservaat gekoppeld met een rondvlucht om de berg voor de landing, een tocht met enorm veel bezienswaardigheden welke onderleiding staat van een lokale gids en de reisleider, een tocht specifiek voor deelnemers die fysiek, mentaal goed gesteld zijn.van de voet van de berg tot aan de top is 500m hoog de mogelijkheid bestaat om de hoogste punt van de berg te beklimmen dit is maar liefst 1029m hoog vanaf de voet van de berg(een ware uitdaging).
i. Kwamalasamutu, het woonbied van de Trio Indianen aan de bovenloop van de Coeroeni rivier dit gebied is het makkelijkst per vliegtuig te bereiken, voor de avonturiers.
j: Kawemhakan, Wajana cultuur in het diepe zuid-oosten van Suriname aan de bovenloop van de Lawa rivier.
k. Galibi Natuurreservaat aan de noord oost kust van Suriname voor het bezichtigen van de reusachtige zeeschildpadden (leg seizoen Januarie tot en met September), met een uitgestrekte zandstrand en Indiaanse cultuur.
l: Onze 8-daagse voet tocht. Een wandeltocht dwars door het oerwoud van boven Saramacca naar het zuiden van de boven Suriname rivier.
m. Onze 10 tot 14 daagse Eilerts de Haan expeditie tocht die per vliegtuig en korjaal wordt uitgevoerd, waarbij van iedere deelnemer een goede mentaal fysieke conditie is vereist.
n. Blanche Marie vallen in het westen van Suriname waar u kunt genieten van de zuivere natuur, watervallen en het Indiaanse cultuur. Mogelijkheid tot relax massage van de plaatselijke watervallen
o. Raleighvallen, in het centraal Suriname natuurreservaat aan de boven coppenamerivier. Ver in het oerwoud op een kleine zandstrook in de bovengenoemde rivier ligt Fungu eiland, de zo geheten toegangspoort tot dit Centraal Suriname natuurreservaat.
Het gebied is ca 1.6 miljoen ha. groot, je zou 1/3 deel van Nederland hiermee kunnen vergelijken. Dit deel van ons land is het grootste onbewoonde, tropische, regenwoudreservaat van de wereld. Het gebied is rijk aan flora en fauna, de oranje rotshaantjes (Rupc rupc).
Een tocht naar de Voltzberg is voor de wildlive liefhebbers geen slechte keus, want tijdens deze voettocht komt u de vele apensoorten van ons land tegen zoals vele vogelsoorten, echter is er ook mogelijkheden om hiervoor speciale expeditie te maken, daarom heeft de Unesco in alle oprechtheid dit gebied op de wereld erfgoedlijst geplaatst.

  • Plaats uw reservering ruim een maand tevoren het loopt storm.

Een reis bij ons boeken staat in het teken van uw bijdrage aan de werkloosheid problematiek van de doorsnee bewoner in het Surinaams oerwoud.
Onze combinatie tripjes met overnachtingen op 2 (twee ) of 3 (drie ) oorden voor hetzelfde bedrag, maakt uw voorgenomen reis naar onze adembenemende binnenland geheel compleet en ontspannend.
Dit alles varieerd van 3- tot 9-daagse tochten, en worden over land en te water heen en terug of one way vliegen en one way over land en te water uitgevoerd.
Het is ook mogelijk om visa versa te vliegen.

Al met al kunnen wij u mee geven, dat u de grens van uw reis zelf bepaald!

Gezien de vele mogelijkheden welke wij voor u klaar hebben.
- minimaal aantal deelnemers per trip is 5 (vijf) personen.
- maximaal aantal deelnemers per trip is 18(achttien) personen.

Indien u geinteresseerd bent in onze reizen bel voor een afspraak of stuurt u ons een E-mail.
 

 

Google

copyright 2003/08 Surjungle.com.  All rights reserved